HaiHong XingTang Die Casting Company na faia le fonotaga otootoga o le faaiuga o le tausaga i le 2017 ia Fepuari 3, 2018.

HaiHong XingTang Die Casting Company na faia le fonotaga otootoga o le faaiuga o le tausaga i le 2017 ia Fepuari 3, 2018.

HaiHong XingTang kamupani 2018 fonotaga aotelega faaletausaga na faia i le potu fono o le fogafale fa o le ofisa i Fepuari 3, 2019. Na faia e le Pule Sili o le kamupani Mr.Hong se lauga taua, muamua na ia toe iloiloina le faagaoioiga o le tausaga 2018 a le kamupani .I le 2018, o le siosiomaga o le tamaoaiga faavaomalo e leʻi faʻamoemoeina ma na afaina ai le kamupani, ae i le maeʻa ai o taumafaiga le faʻaumatia a le aufaigaluega uma, na tumau pea le faʻatauga a le kamupani i le tausaga talu ai, ma sa i ai sina faʻatupulaia.Na faafetaia e Mr. Hong le aufaigaluega uma mo la latou faafetai ma le faafetai.Matou te faamoemoe o le a faaauau pea ona outou galulue faatasi ma faia ni ausiga fou i le tausaga fou.Na tuʻuina atu e taʻitaʻi o le kamupani faʻailoga ma ponesi i paʻaga na faʻatatauina o "tagata faigaluega lelei" ma "tagata faigaluega maualuga".Sa latou uunaia i latou e faia taumafaiga faifai pea ma fai le matafaioi o se faataitaiga ma valaau atu i tagata e aoao mai ia i latou.Sa fiafia le siosiomaga o le konafesi atoa.A maeʻa le fonotaga, e 'ai faʻatasi uma le aufaigaluega, ma matou te manaʻo e tuʻuina atu se toast i le kamupani i le 2019.

1

2


Taimi meli: Sep-12-2019